Scherpe 

prijzen

Levering 

1 tot 3 werkdagen

Snel 

& gemakkelijk geregeld

Retourneren & Garantie

Garantie

​​De standaard wettelijke garantie is van toepassing op alle producten die door Vergelijkersbond worden verkocht. Je hebt recht op een betrouwbaar product dat aan de beschrijving voldoet. Een product is defect als het onvolledig, beschadigd of kapot is, of als het niet goed werkt of niet kan worden gebruikt zoals door de verkoper (Vergelijkersbond) beschreven is.

Jij als koper hebt de plicht om dit te onderzoeken, wat betekent dat van jou verwacht wordt dat je aan de verkoper vraagt of het product geschikt is voor het beoogde gebruik. Als je een ondeugdelijk product ontvangt, heb je recht op een gratis reparatie of een nieuw product.

Je kunt niet altijd kiezen tussen een gratis reparatie of een nieuw product, omdat Vergelijkersbond het recht behoudt om een reparatie aan te bieden. Als een garantieprobleem zich binnen een redelijke termijn voordoet, mits het product voor het beoogde doel gebruikt is, zal Vergelijkersbond het probleem voor jou oplossen.

Houd er rekening mee dat schade veroorzaakt door weersomstandigheden niet onder de garantie valt. Er is dan dus geen sprake van schade of een niet functionerend product. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij om dit soort problemen op te lossen.

Neem contact op met onze klantenservice om een garantieclaim in te dienen, als het probleem onder de standaard wettelijke garantie valt. Vergelijkersbond zal je probleem oplossen door jou de meest geschikte oplossing te bieden, hetzij door vervangende onderdelen te leveren, een gedeeltelijke terugbetaling te doen of een geheel nieuw product aan te bieden.